2023

Who’s afraid of Duruflé – masterclass & concert

Juni-november: een masterclass o.l.v. Marc Korovitch en Silvère van Lieshout inspireerde jonge dirigenten om aan de slag te gaan met kinderen en jeugd op hoog niveau. Repertoire: Requiem van Duruflé. In november is dit werk uitgevoerd door ACVA VOCES als afscheidsconcert van Silvère van Lieshout, naast o.a. het Ave Maria van Josquin des Prez, Kodály en Biebl.

Summersounds – Ontroerend Goed

3 juni: de Koorklassen en concertkoren van de Academy of Vocal Arts brachten een divers, internationaal programma in de Noorderkerk in Den Haag dat een lach op ieders gezicht toverde!

2022

Sing Nowell! A Ceremony of Carols

18 december: selectiekoor Musicanti en Vocaal Ensemble Cantamare zongen A Ceremony of Carols van Benjamin Britten o.l.v. Daniëlle van Lieshout, met Erika Waardenburg op de harp. Cantamare bracht een afwisselend voorprogramma o.l.v. Silvère van Lieshout

Mozart x Poulenc: Requiem x Passiemotetten

11 en 12 juni: ACVA VOCES en Orchestra Van Wassenaer voerden het Mozart Requiem uit o.l.v. Daniëlle van Lieshout in Rotterdam (Goede Herderkerk) en Den Haag (Nieuwe Kerk).

Maria! – Kamerkoor Krashna Musika

3 juni: Het kamerkoor van Krashna Musika maakte een reis door de muziekgeschiedenis rondom het thema ‘Maria’ o.l.v. Daniëlle van Lieshout.

2021

The Sound of Christmas 2021 (met livestream)

12 december: De leerlingen van de Academy of Vocal Arts konden eindelijk weer een sfeervol kerstconcert geven voor een volle zaal!

Eindexamen: Johannes Passion van Bach

26 juni: Afsluiting van de studie koordirectie aan Codarts, Rotterdam, met ACVA VOCES en DKO Baroque in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

2020

Frau ohne Schatten o.l.v. Yannick Nézet-Séguin

17, 20 & 23 februari: concerten Frau ohne Schatten van Strauss o.l.v. Yannick Nézet-Séguin, als zanger in het Rotterdam Symphony Chrous, in Rotterdam, Dortmund en Parijs.

2019

Masterclass koordirectie bij het Croatian Radio-Television Choir

3-7 juli: Masterclass Koordirectie m.m.v. het ‘Croatian Radio Television Choir’ o.l.v. Tomislav Facini & Marc Korovitch in Zagreb, Kroatië.

Visitatio Sepulchri in het Nederlands Gregoriaans Festival

15 & 16 juni: Visitatio Sepulchri in het Nederlands Gregoriaans Festival, Middeleeuws drama met Vocaal Ensemble Cantamare.

Mahler 3 o.l.v. Lahav Shani

31 mei & 1 & 2 juni: Mahler 3 met het Rotterdam Symphony Chorus en het Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Lahav Shani in Keulen, Dortmund en Rotterdam.

Concerttournee Haags Kinderkoor naar Duitsland

24-26 mei: het Haags Kinderkoor gaf concerten in Venlo, Gelsenkirchen en Wissel.

Nationale Kinderherdenking

4 mei: Nationale Kinderherdenking 2019 bij Madurodam, dirigent van het Nationaal Kinderherdenkingskoor.

Concertreis Musicanti naar Oostenrijk

24-27 april: Concertreis Musicanti naar Pizzicanto in Dornbirn, Oostenrijk.

Stabat Mater Pergolesi & Miserere mei Allegri

6 & 7 april – Passieconcerten Stabat Mater Pergolesi & Miserere mei Allegri in Rotterdam en Den Haag. Daniëlle nam een aantal van de alt-soli voor haar rekening.