2023

Summersounds – Ontroerend Goed

3 juni: de Koorklassen en concertkoren van de Academy of Vocal Arts brachten een divers, internationaal programma in de Noorderkerk in Den Haag dat een lach op ieders gezicht toverde!

2022

Sing Nowell! A Ceremony of Carols

18 december: selectiekoor Musicanti en Vocaal Ensemble Cantamare zongen A Ceremony of Carols van Benjamin Britten o.l.v. Daniëlle van Lieshout, met Erika Waardenburg op de harp. Cantamare bracht een afwisselend voorprogramma o.l.v. Silvère van Lieshout

Mozart x Poulenc: Requiem x Passiemotetten

11 en 12 juni: ACVA VOCES en Orchestra Van Wassenaer voerden het Mozart Requiem uit o.l.v. Daniëlle van Lieshout in Rotterdam (Goede Herderkerk) en Den Haag (Nieuwe Kerk).

Maria! – Kamerkoor Krashna Musika

3 juni: Het kamerkoor van Krashna Musika maakte een reis door de muziekgeschiedenis rondom het thema ‘Maria’ o.l.v. Daniëlle van Lieshout.

2021

The Sound of Christmas 2021 (met livestream)

12 december: De leerlingen van de Academy of Vocal Arts konden eindelijk weer een sfeervol kerstconcert geven voor een volle zaal!

Eindexamen: Johannes Passion van Bach

26 juni: Afsluiting van de studie koordirectie aan Codarts, Rotterdam, met ACVA VOCES en DKO Baroque in de Nieuwe Kerk in Den Haag.

2020

Frau ohne Schatten o.l.v. Yannick Nézet-Séguin

17, 20 & 23 februari: concerten Frau ohne Schatten van Strauss o.l.v. Yannick Nézet-Séguin, als zanger in het Rotterdam Symphony Chrous, in Rotterdam, Dortmund en Parijs.

2019

Masterclass koordirectie bij het Croatian Radio-Television Choir

3-7 juli: Masterclass Koordirectie m.m.v. het ‘Croatian Radio Television Choir’ o.l.v. Tomislav Facini & Marc Korovitch in Zagreb, Kroatië.

Visitatio Sepulchri in het Nederlands Gregoriaans Festival

15 & 16 juni: Visitatio Sepulchri in het Nederlands Gregoriaans Festival, Middeleeuws drama met Vocaal Ensemble Cantamare.

Mahler 3 o.l.v. Lahav Shani

31 mei & 1 & 2 juni: Mahler 3 met het Rotterdam Symphony Chorus en het Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Lahav Shani in Keulen, Dortmund en Rotterdam.

Concerttournee Haags Kinderkoor naar Duitsland

24-26 mei: het Haags Kinderkoor gaf concerten in Venlo, Gelsenkirchen en Wissel.

Nationale Kinderherdenking

4 mei: Nationale Kinderherdenking 2019 bij Madurodam, dirigent van het Nationaal Kinderherdenkingskoor.

Concertreis Musicanti naar Oostenrijk

24-27 april: Concertreis Musicanti naar Pizzicanto in Dornbirn, Oostenrijk.

Stabat Mater Pergolesi & Miserere mei Allegri

6 & 7 april – Passieconcerten Stabat Mater Pergolesi & Miserere mei Allegri in Rotterdam en Den Haag. Daniëlle nam een aantal van de alt-soli voor haar rekening.